SPOZNAJ SVOJ KORAK: Vaša stopala in korak so edinstveni – ko hodiš in ko tečeš. Kako izbrati pravilen model za vaše stopalo, vašo širino, velikost in nožni lok?

NEUTRAL
Noga pronira na zdravi osnovi in pod naravnim
kotom. Takšno gibanje
absorbira šok porazdelitvijo
sile udarca ob podlago.
GUIDANCE
Noga pronira rahlo bolj kot normalno, ko se giblje proti medialni strani. Takšno stopalo potrebuje le rahlo
podporo.

SUPPORT
Noga pronira hitrejše in pod večjim kotom kot naravno. To povzroča pritisk na nogo, predvsem na gleženj.
CONTROL
Noga pronira še hitreje in pod še večjim kotom. To povzroča močnejši pritisk na nogo in gleženj, ki se trudi uravnotežiti celotno telo.
STOPALO:
Linearni
podplat
Ravna oblika zagotavlja dodatno stabilnost podplata. Širok srednji del stopala zagotavlja bolj stabilno ležišče noge. Širši predel za prste.
Univerzalni podplat Mešanica ustreznosti in učinkovitosti. Anatomsko oblikovana vzmet za prste. Zagotavlja biokemično vzmet za prste. Zagotavlja biokemično vzmet za prste. Širši predel za prste.
Ukrivljeni podplat Lahki, nevtralni copati. Uporabljajo jih hitrejši, biokemični učinkoviti tekači. Prilegajo se kot rokavice.
FAZA KONTAKTA:
Tako ko se vaše pete dotaknejo tal, napredna BROOKS® tehnologija – narejena za podporo pri hoji – zagotovi nemoten in stabilen sprehod.
DNA DNA je najbolj inteligentno blaženje na svetu. Ta inovatvni material, sestavljen iz posameznih molekul povezanih v verigo, aktivno prilagaja svojo trdnost in prožnost med tekom, korak za korakom.
MOGO Naša nova zmes v sredini podplata zagotavlja mehak, udoben občutek, ki traja – brez izgube stabilnosti. Lastna preizkušnja in preizkušnja s strani pooblaščenih tretjih oseb so poakazala, da v primerjavi s Sustance 257™, MoGo ponuja za 40% večjo ublažitev, za 22% večji povratek energije in za 33% manj utrujenosti.
BIOMOGO BioMoGo zaradi lastnosti izparevanja spadajo med okolju prijazne podplate. Z dodanimi nestrupenimi in naravnimi substancami smo spodbudili anaerobne mikrobe. Čevelj se po uporabi lahko biološko razgradi.
E-FUSION™ Material za zunaji podplat, ki zagotavlja odličen odpor proti drsenju in odrgninam v primerjavi z običajnimi materiali za zunanje podplate.
HIGH PERFORMANCE RUBBER (HPR™) Ta vzdržljvia zmes iz gume v zunanjem podplatu zagotavlja večjo učinkovitost v primerjavi z običajnimi zmesmi iz črnega ogljika.
HPR™PLUS Zmes iz gume v zunanjem podplatu zagotavlja večjo odpornost proti odrgninam in se obrablja počasneje.
HPR™GREEN Ta vzdržljiva zmes iz gume v zunanjem podplatu zagotavlja večjo učinkovitost v primerjavi z običajnimi zmesmi iz črnega ogljika.

Na vrh

SREDNJA FAZA:
Naš stabilizator Diagonal Rollbar™ se nahaja v področju sredine stopala z namenom, da se noga pri hoji ukrivlja počasneje in kasneje. DRB™ Accel pa zagotavlja podporo na sredini stopala in omogoča naravno gibanje pri hoji od pete do sprednjega dela stopala.
PROGRESSIVE DIAGONAL ROLLBAR (PDRB™) Naša dvojna zmes je proizvedena biomehanično z namenom, da zagotavlja progresivni nadzor upogibanja, udov in ustvarja gladek prehod iz srednje do končne faze.
DIAGONAL ROLLBAR™ (DRB) Zmes z visoko gostoto na prečnem loku je proizvedena za nadzor upogibanja noge in ustvarja gladek prehod iz srednje do končne faze.
DRB ACCEL™ Poveča nastavljiv zasuk sredine stopala. Termoplastične naprave v obliki sredine podplata. So v enotni izvedbi enega modela in v dvojni izvedbi različnih modelov (ena izvedba z večjo trdoto za prečno podporo, stranski del z manjšo trdoto za enakomerno hojo).
PIVOT™ Neodvisna, perčnosredinska zmes Pivot™ je oblikovana tako, dase zmanjša površina kontakta s tlemi in destabilizacijski učinek zaradi nepravilnosti terena.
ARCH POD™ Podpira naravno gibanje pet prstov v srednji fazi.
KONČNA FAZA:
Noga se enakomerno premika med vsemi fazami hoje. Največ gibanja se dogaja v smeri naprej. Upogibalni utori omogočajo copatam, da se upogibajo, ko se noga permika iz srednje do končne faze. BROOKS® tehnologija deluje že pred tem, kakor tudi v končni fazi.
E-FUSION™ Zmes v sredinskem/zunanjem podplatu se uporablja za odbijanje od stopalnice, kar omogoča večjo učinkovitost končne faze.
HIGH PERFORMANCE RUBBER (HPR™) Ta vzdržljiva zmes iz gume v zunanjem podplatu zagotavlja večjo učinkovitost v primerjavi z običajnimi zmesmi iz črnega ogljika.
BRS™ – BALLISTIC ROCK SHIELD Balistični tekstil med sredinskim in zunanjim podplatom zmanjšuje pritisk na kamenju, zagotavlja pa gibljivost sprednjega dela noge za hojo po neenakomernem terenu.
POD TEC™ Ta tehnologija temelji na načelu biomehaničnih upogibalnih utorov. S to tehnologijo lahko natančno nadzorujemo, kdaj se sme oblika copataspremeniti in kdaj ne. To omogoča anatomsko prileganje, večjo gibljivost v podplatu in bolj stabilno hojo.
DRUGE TEHNOLOGIJE:
HVAC™ Tehnologija ogrevanja, prezračevanja in klimatizacije vsebuje srebrno X-Static tkanino. Omogoča hitro zbiranje toplote in prenos vlage. Toplota in vlaga se izločata skozi vgrajene kanale, srebro uniči 99,9% bakterij in tako učinkovito nadzoruje vonj.
ELEMENT™ Mrežna tehnologija pospešuje prezračevanje in izhlapevanje. Odlična sestava mikrovlaken, močna zaščita proti vremenskim pojavom, zračno in udobno.
OMEGA GROOVE™ Omega Groove stabilizator omogoča gladek prenos teže iz prve v zadnjo fazo koraka.
FLEXTRA™
WIDTHS™
TDM™
CCP™