- 30%

Moški tekaški copati Brooks Hyperion Max

118,99 

Še en model iz nove linije hitrih oz. tekmovalnih copat. Zelo lahek, hiter, odziven in še bolj blažen kot model Hyperion Tempo. Z višjim bolj blaženih podplatom pride do izraza Rapid Roll technology, ki omogoča odziven tekaški korak. Namenjen je za hitre treninge in tekme. Zgornji del copata je iz raztegljive tkanine, sam podplat in blaženje pa iz povsem nove DNA FLASH pene. Le ta je najlažja in najbolj odzivna med vsemi DNA variantami blaženja.

Velikosti: 41 – 46
Širina: D
Teža: 221g 
Padec: 8 mm
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , ,

Lastnosti izdelka

odličen oprijem noge z 3D Fit Print tehnologijo, novo DNA FLASH blaženje z vbrizganim Dušikom, izredno lahek, Rapid Roll technology za hiter in odziven korak, HITROST

Pogosta vprašanja

Naša spletna trgovina ponuja več različnih načinov plačila. Način plačila si izberete v procesu nakupa.

Plačilo po povzetju oz. ob prevzemu izdelkov vam omogoča, da izdelek plačate šele, ko vam ga dostavijo na dom. Izdelek plačate osebi, ki ga dostavi (Pošta Slovenije ali hitra pošta DPD).

Plačilo po predračunu vam omogoča, da naročene izdelke plačate preko spletne banke ali osebno na banki. Po elektronski pošti boste ob naročilu dobili vse potrebne podatke za plačilo.

Tretji način je plačilo naročenih izdelkov s kreditno kartico (VISA, MASTERCARD).

Izdelek vam dostavi Pošta Slovenije ali hitra pošta DPD.

V primeru, da vas ni doma, vas bo izdelek čakal na pošti oz. v distribucijskem centru dostavne službe, ki ste jo izbrali. Plačali ga boste ob prevzemu. Pri dostavi z hitro pošto DPD pri naročilu napišite vašo osebno gsm številko, da vas dostavljalec lahko pokliče pred dostavo!

Stroški dostave po Sloveniji so brezplačni pri nakupu nad 50 EUR.

Seveda lahko artikel tudi zamenjate. Lahko nam ga pošljete nazaj in poslali vam bomo drug artikel. V tem primeru boste morali pokriti tako strošek pošiljanja pri vračanju, kot tudi strošek pošiljanja novega artikla. Izdelek pošljete na naslov, ki je izpisan na poštni sprejemnici (desno spodaj).

Več informacij o vračilu ali menjavi izdelka dobite tu pod razdelkom PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO IZDELKOV.

V kolikor izdelek ni zadostil vaših pričakovanj, ga lahko brez pomislekov vrnete v originalni embalaži nepoškodovanega in ne nošenega v roku 30 dni od nakupa in brez besed vam bomo vrnili celotni znesek odkupnine vrnjenega blaga (vrednost vrnjenega blaga ter strošek prvotnega pošiljanja do vas).

Več informacij o vračilu ali menjavi izdelka dobite tu pod razdelkom PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO IZDELKOV.

Tabela velikosti

Velikost v cmEUUS
26,5428,5
2742,59
27,5439,5
284410
28,544,510,5
294511
29,545,511,5
304612
30,54712,5
3147,513
31,54813,5
GOR